Μαθήματα yoga σωματικής και ψυχικής απελευθέρωσης και μεταμόρφωσης!

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Ισχύουν μηνιαίες συνδρομές αλλά μπορείτε φυσικά να κάνετε και drop-in!  

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες!

Αν δεν βολεύουν οι μέρες κι ώρες, να θυμάστε πάντα ότι τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται, ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε σε δικό σας χρόνο!

Τέλος, υπάρχει πάντα η επιλογή του personal, ιδίως όσον αφορά τη θεραπευτική yin yoga όπου η συνεδρία βασίζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

See you on the mat!  

Τι θα χρειαστείτε:


-Σύνδεση στο ίντερνετ


-Κινητό/τάμπλετ/φορητό


-Στρωματάκι


-Βοηθήματα (τουβλάκια, μαξιλάρια κ.λπ.)


-Χαμόγελο (προαιρετικά)!

Online yoga μέσω zoom

*όλα τα μαθήματα μπορούν να γίνουν και βιντεοσκοπημένα, αν δεν βολεύει η ώρα

Yoga Espresso

Yin yoga

Δυναμική ροή

Πρωινή Γιόγκα Espresso

Δευτέρα – Παρασκευή 7:15 – 7:30

Ξεκινάμε με αναπνοές, καθιστές θέσεις, προθέρμανση της σπονδυλικής στήλης, ασκήσεις για κυκλοφορία της λέμφου και μετά μπαίνουμε σε διαφορετικές κάθε φορά θέσεις της hatha yoga. Άλλες φορές ακολουθούμε ροές εμπνευσμένες από την ταοϊστική φιλοσοφία. Κλείνουμε με χαλάρωση στο στρωματάκι. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, δίνονται παραλλαγές για αρχάριους!

Yin yoga

Πέμπτη 19:00 – 20:15

Ξεκινάμε την πρακτική μας με αναπνοές και διάφορες τεχνικές χαλάρωσης ώστε να προσγειωθούμε στο εδώ και στο τώρα και να ενεργοποιήσουμε τους μεσημβρινούς τους οποίους αφορά η εκάστοτε πρακτική. Στη yin yoga κρατάμε τις θέσεις 3-5 λεπτά. Το μάθημα συνήθως εναρμονίζεται με το στοιχείο της εποχής στην οποία βρισκόμαστε. Κλείνουμε με χαλάρωση στο στρωματάκι, ενίοτε και με καθοδηγούμενο διαλογισμό.

Δυναμική ροή

Σάββατο 8:45 – 10:00

Εναλλαγή θεραπευτικών θέσεων της yoga του συστήματος ashtanga, με οδηγίες για σωστή ευθυγράμμιση, χτίζοντας σιγά-σιγά την πρακτική μας. Αρχάριοι που θέλουν να ιδρώσουν, ευπρόσδεκτοι!

Έλα κι εσύ στο online παρεάκι μας!

Πιστεύεις ότι το σώμα σου δεν κάνει για γιόγκα; Έχω καλά νέα, αν έχεις ΣΩΜΑ, έχεις σώμα για γιόγκα! Για την ακρίβεια η γιόγκα είναι πιο πολύ για τους άκαμπτους παρά για τους ευλύγιστους... γιατί η γιόγκα είναι "πρόθεση"...

Follow me